Stichting MeerWonen

Appartementen Gerarduspad bijna klaar

terug naar nieuws

Wie boodschappen doet in het winkelcentrum in Oude Wetering en even om zich heen kijkt, ziet dat het hard gaat met de bouw van het appartementencomplex op de plek van de voormalige Gerardusschool. De 29 appartementen zijn inmiddels voor verhuur aangeboden, met ruim 300 reacties tot gevolg. Onder de gelukkigen die in aanmerking komen zijn 17 huurders van MeerWonen. Deze mensen laten een, vaak ruime, huurwoning achter waarmee we nog 17 huishoudens een nieuw thuis kunnen bieden. Het energiezuinige complex met zonnepanelen op het dak wordt in juni opgeleverd.

Ook op andere locaties in Kaag en Braassem is er zicht op oplevering van nieuwe sociale huurwoningen. In Roelofarendsveen, project Westend, wordt op dit moment aan het casco van 60 appartementen gewerkt. We verwachten dat deze woningen begin 2022 klaar zijn. Met nieuwbouwplan ‘Aan de Braassem’ hopen we in juli met fase 3B te starten, fase 3A volgt eind dit jaar. Op deze locatie tussen het zuidelijke deel van het Noordeinde en de Braassem komen 20 appartementen en 40 eengezinswoningen.

Aan de Kolk in Oud Ade begint het heiwerk binnen enkele weken. Als gevolg van de uitspraak op de bezwaarprocedure moet de gemeente nog enkele planaanpassingen doorvoeren, maar de bouw kan van start. Over ruim een jaar is het langverwachte wijkje ‘De Kolk nieuwe stijl’ met 15 appartementen en 5 eengezinswoningen voor de sociale huur gereed.

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK