Stichting MeerWonen

Bewonersblad Meer! valt in de smaak

terug naar nieuws

De vragenlijst van het lezersonderzoek dat MeerWonen heeft gehouden is veelvuldig ingevuld!  575 huurders hebben in september en oktober de moeite genomen ons te laten weten wat zij van ons bewonersblad Meer! vinden. Wij willen iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld van harte bedanken. De antwoorden geven ons waardevolle informatie.

De 10 winnaars van de VVV cadeaukaarten ter waarde van € 20,00 zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. Wij wensen hen veel plezier met het besteden van de cadeaubon!

Rapportcijfer 7,5
Van de deelnemers aan het onderzoek leest 94% Meer! Het bewonersblad krijgt een gemiddeld rapportcijfer van 7,5. Een mooi cijfer waar we trots op zijn. Het betekent dat het goed wordt gewaardeerd. Ook geeft meer dan 68% aan dat ze het bewonersblad graag op papier lezen. 4 x per jaar zoals nu wordt door 83,1% positief beoordeeld. Sommige lezers geven aan dat het lettertype van het bewonersblad wat groter mag. De opmaak en verhouding van foto's ten opzichte van de artikelen wordt gemiddeld als goed ervaren. 

We zijn blij met de positieve waardering van deze huurders. Dat betekent dat we het niet rigoureus anders hoeven te doen. Wel kijken we naar alle opmerkingen en gebruiken die om het bewonersblad Meer! nog beter te maken. 

Gewenste onderwerpen
Uitgangspunt is om korte en informatieve artikelen aan te bieden. De meeste lezers hebben aangegeven nog meer te willen lezen over activiteiten van MeerWonen in hun wijk (zoals onderhoudswerkzaamheden en leefbaarheid) en hun woning. Ook praktische tips over reparaties, onderhoud en energiebesparing zijn welkom. Wat vaker een artikel over een huurder die iets bijzonders heeft gedaan voor het dorp of zijn of haar huis/tuin mooi heeft opgeknapt zouden de lezers leuk vinden.

We gaan daarom extra aandacht besteden aan de meest gewenste onderwerpen: verhalen over huurders, activiteiten in de wijk en tips over reparaties en onderhoud.

Papier blijft voorlopig
De komende tijd zullen we de papieren Meer! behouden. We zien het bewonersblad als een verbinder tussen MeerWonen en de huurders. We denken dat alleen een online uiting niet voldoende is om iedereen te bereiken. 

 

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK