Stichting MeerWonen

KIJKJE OP DE KOLK, WESTEND WACHT OPLEVERING

terug naar nieuws

De bouw van de 20 nieuwe woningen aan de Kolk in Oud Ade is inmiddels zo vergevorderd dat we het de hoogste tijd vonden om er een kijkje te gaan nemen met de aanstaande bewoners. Het werd een feestelijk moment op een stralend zonnige 20 aprilmiddag. Waarbij directeur Peter Hoogvliet alvast een toast op de voorspoedige afronding van het project uitbracht en de aanwezigen van woongroep Quackenbosch prees voor het geduld dat ze hebben opgebracht in dit jarenlange traject. 

Een aantal van de 15 appartementen en 5 eengezinswoningen die nu in de afbouwfase verkeren, waren open voor bezichtiging. Daar werd enthousiast gebruik van gemaakt. De woningen werden uitgebreid geïnspecteerd en alle vragen die opkwamen konden meteen worden beantwoord, daar zorgden de aanwezige experts van Faro Architecten, Van der Geest en MeerWonen wel voor. Op naar een net zo geslaagde oplevering dit najaar.

Westend
Bij ons project Westend in Roelofarendsveen, waar we 48 nieuwe appartementen en 12 beneden-bovenwoningen realiseren, zijn we al een stapje verder. We zijn bezig met de vooroplevering van de eerste 12 woningen en eind juni hopen we alle huurders blij te kunnen maken met het overhandigen van de sleutels. Dat blijft nog even spannend, want we hebben niet alles zelf in de hand. Zoals bij veel bouwprojecten op dit moment kunnen nutsbedrijven de aanleg van de voorzieningen amper aan. Bij Westend is de watervoorziening nog niet geregeld.

Aan de Braassem
Om het rijtje actieve projecten compleet te maken wordt ook Aan de Braassem, de nieuwbouwwijk tussen het Noordeinde en het Braassemermeer, volop gebouwd. Daar zijn wij begin dit jaar gestart met de bouw van 40 eengezinswoningen en 20 appartementen. Net als bij alle andere projecten gaat het om gevarieerde, zeer duurzame woningen bestemd voor de sociale huur. De bouw verloopt voorspoedig, maar ook hier kan de geplande oplevering, deels dit najaar en deels begin volgend jaar, door de aanleg van nutsvoorzieningen vertraging oplopen.

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK