Stichting MeerWonen

Oplevering De Kolk en Aan de Braassem: 80 woningen erbij

terug naar nieuws

Wat een goed gevoel om na lange vertragingen huurders eindelijk blij te kunnen maken met hun nieuwe woning! Kort na elkaar zijn eind maart onze nieuwbouwplannen De Kolk in Oud Ade en Aan de Braassem 3A in Roelofarendsveen afgerond. Over een paar weken is ook het naastgelegen plan in Aan de Braassem helemaal klaar en hebben we in twee maanden tijd in totaal 80 duurzame sociale woningen toegevoegd in Kaag en Braassem. 

De Kolk
Voor de bewoners van De Kolk was maandag 27 maart de heuglijke dag. In de ochtend werden de formaliteiten afgehandeld en de sleutels van de 15 appartementen en 5 eengezinswoningen overhandigd. Om de langverwachte oplevering te vieren kregen de bewoners aansluitend een lekkere lunch aangeboden en werd een toost uitgebracht op de geslaagde afronding. Voor woongroep Quackenbosch was er nog een cadeautje van MeerWonen: een mooie sjoelbak om straks in de ontmoetingsruimte samen plezier aan te beleven. Meer over de oplevering leest u hier.

Aan de Braassem
Een week eerder, op maandag 20 maart was de oplevering van het appartementencomplex in Aan de Braassem. De huurders van de 20 woningen werden door medewerkers van MeerWonen op de locatie aan de Glanswier ontvangen en naar hun eigen voordeur begeleid. Na de sleuteloverdracht was te zien dat de bewoners hun huiswerk hadden gedaan en geen moment meer wilden verspillen. Klusmateriaal en koffie bij de hand en aan de slag. Meer info over het project en de oplevering vindt u hier. In hetzelfde gebied Aan de Braassem realiseert MeerWonen ook 40 eengezinswoningen. Die oplevering gebeurt in etappes en is in volle gang. Half mei zijn de sleutels van alle woningen aan de huurders overhandigd. Een mooie mijlpaal die we gaan vieren met een straatfeestje voor de bewoners op 17 mei!

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK