Stichting MeerWonen

Projecten

We zetten ons in om zoveel mogelijk betaalbare woningen te realiseren. Hoofdzakelijk zijn dat sociale huurwoningen. Door woningen soms specifiek aan te bieden aan bijvoorbeeld starters of senioren proberen we verschillende groepen woningzoekenden te helpen.

Al onze nieuwbouwprojecten, in de afgelopen jaren en in de toekomst, voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. Dit doen we om energie te besparen, met als doel een energieneutraal woningbezit in 2050, terwijl we tegelijkertijd de woonlasten van huurders laag willen houden.

Kaag en Braassem

We richten onze nieuwbouwambities vooral op de grotere kernen in ons werkgebied. Zo hebben we de afgelopen jaren in de gemeente Kaag en Braassem de volgende projecten opgeleverd:

  • De Oevers, 58 appartementen in het centrum van Roelofarendsveen
  • OpDreef 2A en B, 44 appartementen aan de Braassemdreef in Roelofarendsveen
  • OpDreef 2C, 22 appartementen met binnentuin, Braassemdreef in Roelofarendsveen
  • Gerardus, 29 appartementen naast de Meerkreuk in Oude Wetering
  • De Kolk, 5 eengezinswoningen en 15 appartementen in Oud Ade
  • Westend, 60 appartementen in Roelofarendsveen 
  • Aan de Braasem 3A en 3B, 20 appartementen en 40 eengezinswoningen in Roelofarendsveen.

Folder Welkom in uw woning
Klik hier voor de folder Welkom in uw woning, waarin belangrijke aandachtspunten staan voor het inrichten en het onderhoud van uw nieuwbouwwoning. 

Oegstgeest
De laatste nieuwbouw in Oegstgeest dateert uit 2014 en harde toezeggingen voor nieuwe mogelijkheden zijn er nog niet. De meest recente ontwikkelingen zijn de herstructurering van de wijk Buitenlust die in 2017 is afgerond en de aankoop van een woon-zorgcomplex eind 2020.

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK