Stichting MeerWonen

Projecten

We zetten ons in om zoveel mogelijk betaalbare woningen te realiseren. Hoofdzakelijk zijn dat sociale huurwoningen. Door woningen soms specifiek aan te bieden aan bijvoorbeeld starters of senioren proberen we verschillende groepen woningzoekenden te helpen.

Al onze nieuwbouwprojecten, in de afgelopen jaren en in de toekomst, voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. Dit doen we om energie te besparen, met als doel een energieneutraal woningbezit in 2050, terwijl we tegelijkertijd de woonlasten van huurders laag willen houden.

We richten onze nieuwbouwambities vooral op de grotere kernen in ons werkgebied. Zo hebben we de afgelopen jaren in de gemeente Kaag en Braassem de volgende projecten opgeleverd:

  • De Oevers, 58 appartementen in het centrum van Roelofarendsveen
  • OpDreef 2A en B, 44 appartementen aan de Braassemdreef, Roelofarendsveen
  • OpDreef 2C, 22 appartementen met binnentuin, Braassemdreef, Roelofarendsveen
  • Gerardus, 29 appartementen naast de Meerkreuk, Oude Wetering.

In ontwikkeling op dit moment zijn nieuwe woningen aan de Kolk in Oud Ade (20), Westend in Roelofarendsveen (60) en Aan de Braasem in Roelofarendsveen (40).

De laatste nieuwbouw in Oegstgeest dateert uit 2014 en harde toezeggingen voor nieuwe mogelijkheden zijn er nog niet. De meest recente ontwikkelingen zijn de herstructurering van de wijk Buitenlust die in 2017 is afgerond en de aankoop van een woon-zorgcomplex eind 2020.

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK