Stichting MeerWonen

Koopwoningen

Koopgarant

Met Koopgarant wordt een eigen huis betaalbaar. De appartementen worden aangeboden via het koopgarantconcept. De terugkoopgarantie bij Koopgarant verzekert u bovendien van een snelle verkoop als u verhuist. MeerWonen heeft 52 koopgarantwoningen in Clusiushof die na terugkoop weer in Koopgarant worden verkocht. 

Op dit moment hebben we koopgarantwoning Clusiushof 43 in Oegstgeest te koop koopprijs € 192.800,-

Modern 3 kamer appartement op de derde verdieping (per direct te betrekken)

In de woonwijk Poelgeest rustig en centraal in Oegstgeest gelegen luxe, modern en goed onderhouden appartementen met een gemeenschappelijke fietsenberging. Het is mogelijk om in de ondergelegen garage een parkeerplaats te huren.

Centraal gelegen nabij o.a. Centraal Station Leiden, het centrum van Leiden en LUMC. In de wijk is een jachthaven met goede vaarverbindingen naar de nabij gelegen Kagerplassen, de stad Leiden etc. Op loopafstand is een supermarkt en sportschool. Winkelcentra Lange Voort en Kempenaerstraat zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen. Uitvalsweg A44 (Amsterdam - Den Haag) is goed bereikbaar. Het appartementencomplex is gebouwd in 2009, beschikt over een lift en is modern afgewerkt. De woningen zijn voorzien van dubbele beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie. Vanaf de derde etage heeft u vrij uitzicht.

Indeling:
Entree, brede gang, meterkast. Ruime woonkamer (circa  28,5m2 incl keuken), nette wandafwerking en balkon ( 14,6 m2). Luxe open keuken met kookeiland v.v. diverse apparatuur o.a. vaatwasser, koelkast, vriezer en kookplaat. Twee slaapkamers respectievelijk 12,5 en 7,8m2, nette wand afwerking en draai kiepramen. Nette badkamer met inloop douche en wastafelmeubel. Toilet (hangend) met fontein. Inpandige berging met WMA. De woning heeft een eigen berging op de 1e verdieping.

Klik hier voor de plattegrond.

Algemeen:
Bouwjaar/oplevering 2009
Vloeroppervlakte: circa 73 m2
Inhoud: circa 244 m3
Servicekosten: € 97,- per maand
Energielabel A
Centrale verwarming via stadsverwarmingssysteem
 

Op woensdag 22 mei aanstaande tussen 16.00 uur en 16.30 uur is de woning te bezichtigen. Als u interesse in de woning heeft kunt u zich hier aanmelden voor de bezichtiging. Voor meer informatie over de woning en koopgarant kunt u terecht bij Marika Nijssen te bereiken via (071) 331 50 00 of Paul van der Hoorn, te bereiken via telefoonnummer (071) 331 50 00. 

Koopgarantconcept
De appartementen worden aangeboden via het koopgarantconcept. Bij deze woningen wordt een koperskorting verleend van 20% op de marktwaarde. De koopgarantprijs van de woning is niet onderhandelbaar. De korting is reeds in de koopprijs verwerkt. Bij koopgarant geldt o.a. een terugkoopgarantie en een verdeling van de waardeontwikkeling. Voor meer informatie over koopgarant: www.opmaat.nl of klik hier.

Voorrangcriteria
Bij meerdere belangstellenden gelden de volgende voorrangscriteria:*
1. Huurders die een sociale huurwoning van MeerWonen in Oegstgeest achterlaten (volgorde op basis van woonduur)
2. Overige woningzoekenden uit Oegstgeest, maximaal bruto jaarinkomen € 60.000,- (volgorde op basis van loting)
3. Huurders die een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de regio Holland Rijnland achterlaten (volgorde op basis van woonduur)
4. Overige woningzoekenden uit de regio Holland Rijnland, maximaal bruto jaarinkomen € 60.000,- (volgorde op basis van loting)
5. Overige woningzoekenden, maximaal bruto jaarinkomen € 60.000,- (volgorde op basis van loting)

Klik  hier voor de terugkoopprocedure Koopgarant

 

 

Items onder Koopwoningen