Stichting MeerWonen

Zelf klussen

Uw woning aanpassen naar uw eigen ideeën? Dat kan uiteraard, maar vraag wel eerst schriftelijk toestemming voor de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. Dan kunnen we afspraken maken over de kwaliteitseisen en wat er moet gebeuren als u de woning verlaat. Meer informatie vindt u in onze folder 'Zelf aangebrachte veranderingen'. U kunt de folders opvragen via (071) 331 50 00.

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag? Download dan hier de folder en het klusaanvraagformulier:

Folder 'Zelf aangebrachte veranderingen'

Klusaanvraagformulier

Voor een aantal veranderingen, bijvoorbeeld het aanbrengen van een dakkapel, heeft u ook een vergunning nodig van de gemeente waarin u woont. Meer informatie hierover vindt u op www.kaagenbraassem.nl en www.oegstgeest.nl.

Klusadvies op afstand

Veel huurders gebruiken deze periode, waarin ze door de coronamaatregelen meer thuis zijn, om te klussen in huis. Bent u aan het klussen en heeft u tips of advies nodig? Onze vakmannen staan, weliswaar op afstand, voor u klaar. Ze helpen u graag met allerlei klustips. Dat kan telefonisch of via beeldbellen. Het maakt niet uit over welke klus het gaat.

  • Gaat u schilderen en twijfelt u over de verf en andere spullen die u nodig heeft?
  • Gaat u iets aan de muur bevestigen en wilt u weten hoe u dat het beste kunt aanpakken?
  • Wilt u een lekkende kraan repareren, maar weet niet precies waar te beginnen?
  • Wilt u een apparaat aansluiten en twijfelt u hoe u dat moet doen?
  • Of bent u met een andere klus bezig en wilt u graag wat tips?

Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op via 071 310 15 90, dan plannen we een moment in om u te helpen. Onze deskundige vakman belt u terug en helpt u bij uw klusvragen.

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK